2016. augusztus 28., vasárnap

Organo Gold Gourmet Fekete Kávé - Jelenlegi ára: 9 490 Ft


ORGANO GOLD természetes instant kávé Ganoderma gomba kivonattal
Természetes 100% arabica instant kávé Ganoderma gomba kivonattal 30 db-os kiszerelésben, egyenként csomagolt aromazárt tasakokban.
ORGANO GOLD®  instant kávé - Okosan finom!
Az ORGANO GOLD ® gourmet coffee instant kávé, amely 100% arabica kávét és Ganoderma gomba kivonatot tartalmaz. Az ORGANO GOLD ® ganoderma kávé nem csak ízében egyedülálló, hanem a szervezetre gyakorolt pozitív élettani hatásait tekintve is.
A ganoderma kávé fő összetevője a Kínában már több ezer éve használt gyógyhatású növény, a Ganoderma lucidum elnevezésű gombafaj, ismertebb nevén a pecsétviaszgomba.
A Ganoderma gombát ma már nem csupán a keleti kultúrák gyógyítói használják előszeretettel, nyugaton, így hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Napjainkban egyre több orvosi kutatás támasztja alá a gomba jóték ony hatásait.
A ganodermás kávé jótékony hatásai a szervezetre:
a gomba hatóanyagai csökkenthetik a koleszterinszintet
serkenthetik az immunrendszer működését
megakadályozhatják a gyulladások kialakulását
A ganoderma kávé ajánlott alkalmazása:
Felnőttek számára ajánlott napi adag 2x1 tasak. A termék 30 tasak kávét tartalmaz.
Elkészítési javaslat: A zacskó tartalmát öntse egy csészébe, adjon hozzá forró vizet, és keverje össze, ízlés szerint ízesítse. Tárolás: Szobahőmérsékleten, fénytől, nedvességtől védve tartandó.
Minőségét megőrzi: Lásd a doboz alján.
Összetevők:
Kiváló minőségű Instant kávé, Ganoderma lucidum gomba kivonat, poliszacharid.
Érdekességek:
A ganoderma kávé alapjául szolgáló Ganoderma gomba a hagyományos kínai gyógyítás nélkülözhetetlen eleme, nagyjából 4000 éve használják az orvoslásban. Az ant ik Kínában a császárok eledelének is ne! vezték a növényt, mivel akkoriban szinte csak az uralkodó kiváltsága volt a gyógygomba fogyasztása. Azok a jótékony hatások, amelyeket már az antik Kínában a gombának tulajdonítottak, mára a modern tudományos tanulmányok által bizonyítva és igazolva lettek.
A gyógygomba jótékony hatásai : A ganoderma gomba segíthet, hogy belső szerveink rendeltetésszerűen működjenek, erősítheti az immunrendszert és javíthatja a gyenge fizikai állapotot. Ebből a nálunk is megtalálható, de a mérsékelt övezetben mindenütt elterjedt gombából Kínában gyógyító "gombateát" főznek. Amíg Európában még kevésbé ismert és alig hasznosított ez a gombafaj, addig a Távol-Keleten már a gyógyászati célra történő mesterséges termesztésével is foglalkoznak.
Figyelem!
Koffeint tartalmaz! Ne lépje túl az ajánlott napi adagot! Gyermekek elől elzárva tartandó! Nem tartalmaz hozzáadott cukrot. Várandós és s zoptató kismamáknak, szívbetegségben és nem kezelt magas vérnyomás betegségben szenvedőknek a termék fogyasztása előtt szakorvosi konzultáció javasolt.
Minőségét megőrzi: lásd a doboz alján
Tárolás: Szobahőmérsékleten tartandó.
Allergének: Ne szedje a terméket ha allergiás, vagy érzékeny az összetevők bármelyikére.
Klinikai tanulmányok a ganoderma gomba hatásáról:
http: //www. ncbi. nlm. nih. gov/pubmed/17034284
http: //www. pureganodermascience. com/ganoderma-clinical-studies. htm
http: //supplement-geek. com/ganoderma-benefits-review-side-effects/
Maximum rendelhető egyszerre : 12 doboz


Jelenlegi ára: 9 490 Ft
Az aukció vége: 2016-09-18 12:33 . Organo Gold Gourmet Fekete Kávé - Jelenlegi ára: 9 490 Ft