2017. június 6., kedd

Biztonsági mellény - Légzsákos - Jelenlegi ára: 45 000 Ft

Eladó egy használt biztonsági légzsákos mellény lovagláshoz. Eredeti ára kedvezményesen is 60 000 Ft volt.  Állapota kitűnő. Mérete S-es 155-166 cm. Nagyon jó szolgálatot tett, de sajnos kinőttük.  Adok hozzá 2 patront is aminek darabja 5 700 Ft.
Szívesen postázok is biztosított küldeményként utánvétellel vagy előrre utalassal.
Hogyan működik:
A mellényen lévő zsinórt a felszállást követően a nyereghez kell rögzíteni, és ugyanúgy be kell kötnie magát a lovasnak mint az autóban. A zsinór a mellényhez kapcsolódik és lehetővé teszi a szabad mozgást a nyeregben. Ugyanúgy tudunk lovagolni, könnyített ülésben, könnyű ügetésben, és ugrani, mint nélküle.
A mellény akkor lép működésbe, ha a lovas eltávolodik a nyeregtől. Ekkor a zsinór bekapcsolja a mellényt, mely. egy légzsákot képez a viselője köré. Védi a nyakcsigolyákat, a gerincet, a bordákat és a gerincoszlop alsó részét.
Aktiválás után a Co2 patronban lévő gáz kb. 5 percig marad a mellényben. Ezután a patront ki lehet cserélni, a maradék levegőt pedig egyszerűen ki kell préselni a légzsákból. A csere patron behelyezése után a mellény ismételten, biztonságosan használható.

Jelenlegi ára: 45 000 Ft
Az aukció vége: 2017-06-27 08:42 .