2018. április 3., kedd

PRESTIGIO RoadRunner 560 GPS - Jelenlegi ára: 28 000 Ft

PRESTIGIO RoadRunner 560 GPS - Alig használt állapotban.
Extra nagy kijelző, extra láthatóság!
A Prestigio RoadRunner 560GPS fényes, és nagy, 3 hüvelykes kijelzővel rendelkezik a kiváló videorögzítési élményért. Minden apró részletet képes rögzíteni a 170 fokos panorámanézetnek köszönhetően. A RoadRunner 560GPS felbecsülhetetlen társ éjjel, fokozott teljesítménnyel alacsony megvilágítási körülmények között.
Full HD videominőség
Rögzítsen kristálytiszta videókat Full HD-ben az Ambarella A7 chipsettel, és az érzékeny Aptina érzékelővel. A videók tiszták és élesek maradnak még rossz megvilágításnál is, és szükség esetén bizonyítékként használhatók. Nem számít, hogy nappal van, vagy éjszaka, a RoadRunner 560GPS képes mindig tökéletesen rögzíteni a széles dinamikai tartományú technológiának, és az éjszakai módnak köszönhetően.
Extra nagy kijelző
Extra nagy és fényes, 3 hüvelykes LCD kijelző az élőképhez, és a visszajátszáshoz, minden eddiginél jobban megkönnyítve a megbízható bizonyítékok összegyűjtését, és események elemzését.
Széles látószög
Széles, 170 fokos szögben rögzít, hogy minden részletet rögzítsen. Átfogó áttekintést nyújt az útról, és megelőzi a képtorzulást.
Széles dinamikai tartomány
A magas minőségű objektív automatikusan alkalmazkodik a fényviszonyokhoz, hogy minden részletet rögzítsen, köztük a rendszámtáblákat éjjel-nappal.
Elektronikus képstabilizáló
Az elektronikus képstabilizációval a képei mindig kiváló minőségben rögzülnek.
Mozgásérzékelés
Az eszköz rendelkezik egy progresszív mozgásérzékelő technológiával - a videorögzítés csak akkor kezdődik, amikor mozgás történik a képen, lehetővé téve hogy hosszabb videót tároljon a memóriakártyán.
G-szenzor a fájlvédelemért
A G-szenzor érzékeli a hirtelen gyorsulást, fékezést, és ütközést, hogy automatikusan rögzítse és megvédje a kritikus jelenetet egy baleset előtt és után. Ezzel a funkcióval a fontos fájlok nem íródnak felül a körkörös rögzítésnél.
GPS opció
A GPS érzékelő segítségével a sebesség, a gyorsulás, és a helyadatok is tárolódnak a felvétellel, amelyek később megtekinthetők a mellékelt lejátszóprogrammal. A rendszer összeköti az útvonalat a Google Maps-szel, és minden aktivitást ott jelenít meg.
Specifikáció
Fényképezőgép típusa :  Autós kamera
Érzékelő :  CMOS
Felbontás:  4, 0 megapixel
Felbontás, videó :  1920 x 1080 (Full HD)
Digitális zoom:  10, 0
LCD kijelző mérete:  3, 0
Memória kártya típusa :  MicroSDXC
Csatlakozás :  Mini USB
Szín :  Fekete
GPS:  Igen
Méretek :  96. 2 x 52. 8 x 26. 5 mm
Súly :  72 g


Jelenlegi ára: 28 000 Ft
Az aukció vége: 2018-04-23 23:30 .