2018. október 27., szombat

MyAudio Series 9 916QI tablet 4x1,2 GHz processzor, 1GB RAM, 16GB ROM, 9,7 kijelző - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Eladó egy sérült MyAudio Series 9 916QI tablet.
Az érintő jobb felső sarkában sérült, ezért a felső 1cm-es sor nem érzékel.
Elforgatva a tabletet a felső sor is érzékelhetővé tehető.
Néha erősebb fogásra önállóan indítja el a programokat.
RÉSZLETES LEÍRÁS
Jellemzők:
A 916QI-val nincsenek akadályok. Bármit megtehetsz vele, amit egy táblagéppel csak el lehet képzelni. A 4x-es gyorsasággal és GPU vezérlővel nem lesz akadály alkalmazások és grafika terén sem. Játszhatsz a legújabb játékokkal és élvezheted a Full HD videókat akár TV készülékre csatlakoztatva is.
Quad(4magos) CPU:
A 916QI elképzelhetetlen sebességgel tarol. Hiszen a legújabb MyAudio Series 9-es táblagépben a processzor magjainak száma már 4-re növekedett. Az erejét egy  Quad Core(4 magos) Freescale  iMX6Q Cortex A9-es chipset adja.     
Quad(4magos) GPU:
Nem csak a CPU, de a GPU vezérlők száma is négyszeresre nőtt. Elfelejtheted a lassan futó programokat és a szaggató játékokat. A legnagyobb gépigényű programok és 3D alkalmazások is tökéletes gyorsasággal futnak rajta.  
    
3D játékok:
Ha szeretsz a legújabb és legszebb grafikájú játékokkal játszani, akkor, amire szükséged van, az a 916QI. Veled lehet bármikor, bárhol és ha van egy kis szabadidőd, csak elő kell venned és elindítani egyik kedvencedet.
 
IPS kijelző:
Ahhoz, hogy tökéletes élményben legyen részed és kihasználd ennek az erőgépnek az adottságait, szükséged van egy tűéles és színhű IPS kijelzőre, mely bármilyen betekintési szögből ugyanolyan minőségű képet nyújt.     
HDMI 1. 4:
Mozizz együtt a családdal, barátaiddal.
A legjobb minőségű Full HD videókat és filmeket lejátszhatod nagy képernyős készüléken is. Csak egyszerűen csatlakoztasd a táblagépedet TV készülékedre a HDMI csatlakozón keresztül.   
  
Android rendszer:
A folyamatosan megújuló és egyre több alkalmazással rendelkező Android operációs rendszer megfelelő, hogy kihasználd a géped adottságait. A Play áruházból megjelenés után rögtön letöltheted a legújabb játékokat és alkalmazásokat.
Extra megjelenés:
A súlya mindössze 560g a design kialakítása pedig lenyűgöző. A szokásos fekete előlaphoz, most a megszokott ezüstszínű hátlap helyett sötét kávébarna szín társul. A méreteit tekintve pedig akár hosszabb utazásnál is magaddal viheted.
Bluetooth, wifi:
Használd Bluetooth külső eszközeidet tableteden. Legyen az billentyűzet, hangfal vagy akár a kedvenc fejhallgatód. Csatlakoztasd egyszerűen telefonkészülékedet vagy bármilyen vezeték nélküli adathordozódat.   
      
Legújabb szolgáltatás:
A megszokott 30GB felhő szolgáltatás és Network TV mellett már egy harmadik alkalmazást is találsz előre telepítve. Amivel a A Bigstar Movie együttműködésével 3 hónapig ingyen nézhetsz jobbnál jobb filmeket online, mindenféle kategóriában.
Processzor
Cikkszám225650GyártóMYAUDIOGarancia1 évesProcesszor típusARM Cortex A9Processzor frekvenciája1, 2 GHz Quad-Core
Kijelző
Kijelzőméret9, 7 "Kijelző felbontás1024 x 768 Pixel
Memória
Memória1 GB RAMMemória bővítésMicroSD
Általános
Operációs rendszerAndroid 4. 0. 4CsatlakozóUSB, HDMI, 3, 5 mm JackBeépített kamera1, 3 megapixelesAkkumulátor kapacitás5000 mAhMéret240 x 188 x 9, 7 mmSúly610gTartozékokadatkábel, használati utasítás, hálózati töltőExtrákHátsó VGA kamera, Multi-touch kijelző, Flash 10. 1 támogatás, Gravitációs szenzor, Beépített mikrofon, Ultravékony kialakítás


Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2018-11-17 10:53 .