2018. november 15., csütörtök

Smoby Be Fun Comfort tricikli lányoknak rózsaszín - Jelenlegi ára: 11 000 Ft

Keveset használt szép állapotú tricikli, néhány esztétikai hibával.
Hamarosan teszek fel saját képet is, az első 3 kép katalógus fotó.  
A tolókarra szerelhető táskát mosógépben kimostam, sajnos nem tett jót neki. A célnak megfelel, de a szépsége már nem új. Fotóztam.
A tolókar végén némi korrodálódás látható, ami összeszerelt állapotban minimálisan látszik csak, és pici festékkel javítható. A javításnak én már nem állok neki.
A fentieket leszámítva szép állapotú, és hibátlanul működik.
Hivatalos termékleírás: kényelmes és biztonságos. Erős fém váz, az ülés és a tolókar állítható. A lábtámasz felhajtható, így amíg a kicsi nem tudja hajtani a pedált, nem zavaró a forgó pedál, a szülő tolja a gyerkőcöt. Van hozzá biztonsági öv és erős műanyag biztonsági kiesésgátló keret. Hivatalos leírás szerint 10 hónapos kortól használható, szerintem akkortól mikor már stabilan ül egyedül a kicsike : ) A tolókar a későbbiekben leszerelhető, a gyerkőc önállóan tud triciklizni vele. A hátsó tároló billenthető. : )
Első kézből kínálom.
Személyes átvétel Pomázon a lakcímemen lehetséges esténként vagy hétvégén lehetséges, kérésre és előre utalás után postázom is.  
Futárral is tudom küldeni, igény esetén. A szállítási díjat most nem tudom megadni, ha szeretnéd, kérdezz rá leütés előtt, köszönöm.

Jelenlegi ára: 11 000 Ft
Az aukció vége: 2018-12-05 20:09 .