2018. november 6., kedd

USB-s endoszkóp VOLTCRAFT BS-24 Szonda átmérő: 8 mm Szondahossz: 50 mm Videó funkció, LED-es vilá... - Jelenlegi ára: 11

 USB OTG endoszkóp, BS-24
Szonda átmérő 8 mm
Szondahossz 50 mm
Kampó-, tükör- és mágnes feltéttel
Az VOLTCRAFTVOLTCRAFT BS-24 USB-s endoszkóp 1 db egy számítógéppel vagy egy Android operációs rendszerű okostelefonnal iegyütt tökéletes szúrópróbákhoz, hibakeresésekhez vagy feszültségmentes szerelések és berendezések vizsgálatához. Az endoszkóp egész egyszerűen egy USB csatlakozón keresztül csatlakoztatható. A készülék tetején a színes kamera nehezen hozzáférhető helyzetekben is használható. A dimmelhető 4 LED-es kamerafény gondoskodik az optimális megvilágításról. A vele szállított tartozék feltétekkel (tükör, mágnes és kampó) további feladatok végezhetők el.
Az OTG ezt lehetővé teszi
Valamennyi okos telefon és tablet az Android 4. 0-tól vagy Windows? -OS-től rendelkeznek az úgynevezett OTG (On the Go) szabvánnyal. Ez lehetővé teszi a közvetlen csatlakozást és adatcserét az USB készülékek és a mobil vég-készülékek között.
Praktikus használat okostelefonnal
A ? Voltcraft OTG Scope? app egy felhasználóbarát Android alkalmazás, ami lehetővé teszi a vizsgálatokat élő felvételekkel, a videók felvétele és tárolása a készüléken történik. Támogatja ugyancsak a lejátszást is és további funkciókat.
Nagy munkasugár a 985 cm hosszú USB kábelnek köszönhetően.
A vele szállított majdnem 10 m hosszú USB kábel sokoldalú használatot tesz lehetővé és nem korlátozza az Ön munkasugarát.
Bővített alkalmazási lehetőségek az IP67 védett szondának köszönhetően
Az USB kábel és a kamerafej vízálló és alkalmas víz bázisú folyadékokban (nem savas vagy maró oldatokban) történő alkalmazásra, így a kamera lefolyókban vagy kutakban is használható.
Jellemzők:
Automatikus fehéregyensúly ? Automatikus megvilágítás ? CMOS 1/6 collos kamera érzékelő ? 2. 0 USB interfész
Műszaki adatok:
Endoszkóp jellemzők: Videó funkció, LED-es világítás ? Fényforrás: 4 db fehér LED ? Fókuszálás: 30 - 60 mm ? Hajlítási sugár (max. ): 45 mm ? Kamera felbontás: 1280 x 720 pixel ? Környezeti hőmérséklet: -10 ... +50 °C ? Látómező: 54 ° ? Méret, magasság: 18. 6 mm ? Méret, szélesség: 9. 3 mm ? Szonda átmérő: 8 mm ? Szondahossz: 50 mm ? Súly: 320 g ? További műszaki adatok: LED-es fényerő: 1000 lux ? 150 (20 mm-es távolságban) ? Videóformátum: AVI / ASF ? Fényképformátum: PNG / BMP / JPEG ? USB kábel hossza: 985 cm (? 10 cm) ? Az USB-OTG csatlakozókábel hossza: 11, 5 cm. ? Tápellátás: 5 V/DC, USB-n keresztül ? Típus: USB-s endoszkóp ? Védelmi típus: IP67 (szonda)
Szállítás tartalma:
USB OTG endoszkóp, Feltétek (kampó, mágnes, tükör), Csatlakozókábel (USB-OTG), Szoftver CD, Használati útmutató.
Rendszerfeltételek:
Számítógép: Windows? XP, Vista? 7, 8 , 10
Pentium? III 200 MHz és magasabb, min. 32 MB RAM (40 MB szabad merevlemez kapacitás, CD- vagy DVD meghajtó), Okostelefon, tablet, Android 4. 0 vagy magasabb operációs rendszerrel.
Figyelem:
Nem alkalmazható embereknél vagy állatoknál! Elemek nélkül szállítjuk. Csak Android operációs rendszerű okostelefonokkal kompatibilis.
A termék kiszállítási ideje 4-5 munkanap.
A termék cikkszáma: 1544024


Jelenlegi ára: 11 650 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .