2018. december 2., vasárnap

Samsung Galaxy S8 64GB mobiltelefon Midnight Black éjfekete /SM-C950/ - Jelenlegi ára: 148 900 Ft

Samsung Galaxy S8 64GB mobiltelefon Midnight Black éjfekete
Kijelző méret: 5. 8 "
Operációs rendszer: Android
Hátlapi kamera: 12 MP
Előlapi kamera: 8 MP
Processzor magok száma: 8 db
Memória (GB): 4GB
Háttértár (GB): 64GB
Maximális bővíthetőség: 256 GB
Hálózati generáció: 4G/LTE
SIM foglalat: 1 kártya (single SIM)
Por- és vízállóság: IP68
Biztonsági funkció: Ujjlenyomat olvasó
Iris scanner
WiFi: igen
Bluetooth: igen
NFC: igen
GPS: igen
Akkumulátor: 3000mAh
Magasság: 148. 9 mm
Szélesség: 68. 1 mm
Vastagság: 8 mm
Tömeg: 155 g
Szín: Fekete
Tulajdonságok:
Infinity Display
A Galaxy S8 és S8+ forradalmian új kialakítása egészen az alapoktól való újratervezésnek köszönhető. Újragondoltuk a telefon összes részletét, hogy áttörjük a telefon kijelzőjének határait. Így még tisztábban láthatod majd tartalmaidat, keretek nélkül. Ez a legnagyobb, igazán magával ragadó kijelző, amely csak lehetséges egy ekkora telefonon. Ráadásul, könnyedén és kényelmesen elfér egy kézben is. Az Infinity Display egy olyan lenyűgöző kijelzőt ad a telefonodnak, mely szinte lecsordul a készülék oldalain, és egy teljesen sima, folytonos felületet biztosít, melyet nem szakítanak meg felesleges szögek. Egy tiszta, érintetlen, keret nélküli üveg, amely kitölti a telefon teljes előlapját és tökéletesen illeszkedik az alumínium héjba. Az eredmény pedig egy lenyűgözően ívelt, tökéletesen szimmetrikus, egyedülálló eszköz.
Kamera minden pillanatra
Örörkítsd meg életed legfontosabb pillanatait a Galaxy S8 és S8+ kamerájával. A 12MP hátlapi kamera és a 8MP előlapi kamera olyan pontos és gyors, hogy egyetlen pillanatot sem fogsz kihagyni - legyen az éjjel vagy nappal.
Tökéletes biztonság
A kíváncsiskodó szemek többé nem okoznak majd problémát a Galaxy S8 és S8+ íriszszkennerének köszönhetően. Nem létezik két egyforma mintázatú írisz, és ezt lehetetlen lemásolni. Ez azt jelenti, hogy az íriszszkenner segítségével csak a Te szemeid előtt nyílik meg telefonod és annak tartalma. Sőt, mikor nagyon gyorsan kell lezárnod telefonodat, az arcfelismerés is egy kézenfekvő lehetőség lehet számodra.
Teljesítmény
Soha nem kell letenned telefonodat. A Galaxy S8 és S8+ a világ első 10 nm processzorával felszerelt készüléke, amely gyors teljesítményre képes és megnöveli az akkumulátor hatékonyságát. Sőt, bövíthető a memóriája, ráadásul esőben és porban sem veszít teljesítményéből az IP68-as besorolás nak köszönhetően.
Phone+
A Galaxy S8 és S8+ telefonokat úgy tervezték, hogy többet nyújtsanak, mint egy egyszerű okostelefon. Megváltoztatják azt, ahogyan a világot látod és ahogy megörökíted a pillanatokat, legyen az 360°-os vagy VR tartalom. Olyan eszközöket terveztünk, melyek megváltoztatják a az életed több területen. Törj ki a keretekből a Galaxy S8 és S8+ okostelefonokkal. 6, Smart Switch A képektől és videóktól kezdve a névjegyzékig és a zen ékig, a Smart Switch biztosítja emlékeid és adataid könnyű átvitelét régi telefonodról új telefonodra. Miután biztos lehetsz benne, hogy az összes régi emlékedet megőrizheted, Galaxy S8 és S8+ készüléked gondoskodni fog róla, hogy újakat szerezz.
További specifikációk:
Kijelző: 5. 8", Quad HD+ sAMOLED (A képernyő mérete a teljes téglalap átlójaként van megadva, a sarkok lekerekítésének figyelembevétele nélkül)
Kamera: Hátoldali: 12. 0 MP Dual Pixel OIS AF (F1. 7) / Előoldali: 8 MP AF (F1. 7)
Processzor: Samsung Exynos 9 Series (8895 - 10nm): 4 x 2. 3 GHz + 4 x 1. 7 GHz
Behatásvédelem: IP68 szabvány támogatása
Hálózat: 4G LTE Cat 16. (Letöltés: 1Gbps 5CA ? Cat 16. / Feltöltés: 150Mbps 2CA - Cat13. )
Wi-Fi: 802. 11 a/b/g/n/ac (2. 4G+5GHz, VHT80 MU-MIMO)
Bluetooh: v 5. 0 LE, ANT+
USB Type C töltő- és adatátviteli csatlakozás
Micro SD slot akár 256 GB-os kártya számára
Teljes töltési idő: vezetékes: kb. 100 perc / vezeték nélkül: kb. 167 perc
Szenzorok: Gyorsulásmérő, Barométer, Ujjlenyomat-olvasó, Gyro Szenzor, Geomágneses Szenzor, Hall Szenzor, Pulzusmérő, Közelségérzékelő, RGB Fény Szenzor , Íriszszkenner, Nyomásérzékelő Szenzor
Garancia:
1 év


Jelenlegi ára: 148 900 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .