2019. április 26., péntek

Light Up fogfehérítő szett - Jelenlegi ára: 3 990 Ft

Light Up fogfehérítő szett
Light Up fogfehérítő szett
? Ragyogó mosoly, akár már néhány kezelés után
? Nem károsítja a fogínyt, és a fogzománcot
? A különleges fénytechnológia kíméletesen oldja le az elszíneződéseket
Professzionális és gyors fogfehérítés akár már otthon is, a jól ismert UV fénytechnológiával. Ki ne álmodott volna már hófehér fogakról és ragyogó ? hollywood-i? mosolyról? Nos, ez már nem álom többé! Az amerikai tudósok által kifejlesztett White Light segítségével fogsorod néhány perc alatt újra ragyogó, hófehér lehet, kíméletes módon! A Dental White fénytechnológia gyorsan és kíméletesen oldja le a fogakról az évek alatt lerakodott makacs ? kávé, tea, cola, cigaretta okozta ? elszíneződéseket. A PH-semleges fehérítő gél nem káros a fogínyre, a fogzománcot nem károsítja és nincs semmilyen mellékhatása. Rendszeres használat esetén a fehéredés várható mértéke akár 6-8 árnyalat is lehet! A csomag tartalma kb. 40 ? 50 kezelésre elégséges.
Használata:
- Az eljárás során egy ? a fogsorhoz tökéletesen illeszkedő ? ún. műanyag sínt egyenletesen be kell vonni a készletben található fehérítő zselével, majd azt a szájba helyezve, a készüléket be kell kapcsolni. A készülék 10 perc után automatikusan kikapcsol (ez az átlagos hatóidő). De természetesen tovább is lehet használni, ha intenzívebb és gyorsabb eredményt szeretnénk elérni.
- A kezelés során a zselé hatóanyagát a szintén a készlethez tartozó ? kék színű UV fényt kibocsátó ? lámpa fénye aktiválja. A zselé hatóanyaga kölcsönhatásba lép a fogsorra lerakódott, elszíneződést okozó anyagokkal, és a fogzománc, ill. a fogíny károsítása nélkül kíméletesen leoldja azokat.
A szett tartalma:
- 1 db Light Transmitter ionizáló lámpa
- 2 tubus fehérítő zselé
- 1 szilikon fogsín
 


Jelenlegi ára: 3 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .