2019. május 6., hétfő

Battlefield V - Deluxe Edition (Xbox One) - Jelenlegi ára: 15 041 Ft

Platform:
Xbox One (Digitális Termék)
Korhatár:
18 év felett
Stílus:
Akció, FPS, Kooperatív, Online multi
Kiszállítás:
1
A Battlefield V játékhoz elérhetővé vált a teljesen ingyenesen letölthető Overture kiegészítő, melyben egy vadonatúj War Story küldetést (The Last Tiger), egy elképesztően izgalmas, tankoktól hemzsegő új multiplayer térképet (Panzerstorm Map), jármű kusztomizációs lehetőségeket és a képességeid csiszolására szolgáló gyakorló helyszínt (Practice Range) találsz meg.
A csomag tartalma:
- Battlefield V játékszoftver
- valós eseményeken alapuló speciális missziók
- gyakorló küldetések a gyors fejlődéshez
- extra tárgyak 20 héten át
Battlefield V Deluxe Edition Xbox One ISMERTETŐ, LEÍRÁS:
A Battlefield V Deluxe Edition segítségével úgy láthatod a csatateret, ahogy korábban még soha! Az epikus küzdelmekben dúskáló második világháborús kalandokat magában rejtő alapjáték mellett ezzel a kiadással ráadásul extra küldetéscsomagokat és kiegészítőket is magadénak tudhatsz.
Az egyik legrealisztikusabb FPS sorozat visszatér oda, ahonnan a széria a kétezres évek elején indult, azaz a második világháború csatatereire! Légy részese egy epikus sztorinak és ismerd meg a fronton harcoló katonák tragikus eseményekben bővelkedő történetét, mely során beutazhatod a világot és az ismerős európai tájak mellett próbára teheted tudásod a skandináv és az afrikai hadszíntéren is.
A játék a korábbi részek hagyományaihoz hasonlóan realisztikus fizikával rendelkezik, így a nagyobb robbanások lökéshullámai méterekkel dobhatják odébb az óvatlan katonát, az épületekben pedig a golyónyomok a valóságnak megfelelően jelennek meg.
Az egyjátékos tartalmak mellet természetesen a népszerű multiplayer játékmódok is visszatérnek, vadiúj online lehetőségek társaságában. A Company menüpont segítségével immár teljesen személyre szabhatod nem csak a saját, de az egész osztagod kinézetét, a Fortifications rendszer pedig lövészárkokkal és épületek építésével növelheted az esélyeidet a csatatéren.
Ha ehhez hozzávesszük az elképesztően látványos grafikát és a tényt, hogy a játék összes DLC-je ingyenesen letölthetővé válik a megjelenést követően az összes játékos részére, könnyen világossá válik, hogy a Battlefield V kötelező vétel a második világháború, az FPS és az akciójáték rajongóknak egyaránt!


Jelenlegi ára: 15 041 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .