2019. május 4., szombat

InnovaGoods LED Elemlámpa Bluetooth Hangszóróval - Jelenlegi ára: 11 999 Ft

InnovaGoods LED Elemlámpa Bluetooth Hangszóróval
 
Le fog nyűgözni az új InnovaGoods Gadget Tech LED elemlámpa Buetooth hangszóróval! Egy nagyon modern és sokoldalú LED világítás, alkalmas beltérre, kültérre, kertbe.  Különleges kialakításának köszönhetően hangulatot teremt ünnepségeken, vagy más különleges alkalmakkor. Emellett homályos fénye nagyon megnyugtató és hangulatos légkört teremt. ABS-ból készült96 LED (láng hatású fény)Modern és sokoldalú formatervezésTartóláb beltéri használatkor kiegészítő világításkéntTalp kültéri használathozIdeális fényfrekvencia az emberi szem számára (szem fáradságának elkerülése és pihenteti a látást)Hangszóró (3 W)Bluetooth 4. 2 (hatótávolság: 10 m)Újratölthető akkumulátor (5 V, 1800 mAh)USB töltőkábelt tartalmazTöltési idő kb. 4-6 óraÜzemidő kb. 3-4 óraBeltéri és kültéri használatra alkalmasVízálló (IPX4)Átmérő x magasság kb. (lámpatesttel): 10 x 26 cmÁtmérő x magasság kb. (terepen a kertben): 10 x 70 cmCsomagolás és kézikönyv 24 nyelven (angol, francia, spanyol, német, olasz, portugál, holland, lengyel, magyar, román, dán, svéd, finn, litván, norvég, szlovén, görög, cseh, bolgár, horvát, szlovák, észt , orosz, lett)
 
Alfa Store ? A vásárlás alfája.
 
InnovaGoods
 
Az InnovaGoods vezető szerepet tölt be az innovatív és trendi termékek fejlesztésében. Több mint 100 országban rendelkeznek partnerekkel. Több mint 30 éves gyártási tapasztalattal rendelkezik a cég. Nyomon követik a piaci trendeket és ennek tükrében fejlesztik termékeiket. Minden termékfejlesztésük Európában zajlik. Munkatársaik az európai piac igényeinek megfelelően alakítják ki a végső termékeket.
 
Az InnovaGoods készülékek egyik előnye, hogy csomagolásuk minden piacra alkalmas, hiszen az anyanyelvi fordítók 24 nyelvre fordítják a használati utasításokat. Ezen túlmenően a kézikönyvek kidolgozása gondos folyamat, amelyben optimalizálják az ügyfél felhasználói élményét. A szortimentjükben többek között megtalálható a konyhafelszerelés, az otthon dekoráció, a sport és wellnes kellékek egyaránt.
 
Szállítási idő: 5-7 munkanap
Jelenlegi ára: 11 999 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .