2019. július 28., vasárnap

David Beckham The Essence - Jelenlegi ára: 1 799 Ft


David Beckham The Essence
Parfum Deodorant
Új, eredeti, csomagolás nélküli (nem is volt)
Az Essence David Beckham új illata - sokoldalú parfüm , amely hangsúlyozza egy csodálatos ember lelkét. Az illatot 2012-ben mutatták be, a polcokra az év augusztusától került.    Beckham a parfümről: „ Minden embernek van valami, ami boldoggá teszi, a lényeg, hogy ezt közvetítse neki az illat, legyen az a kalandvágy, vagy pedig a szeretteivel eltöltött idő.   Friss , energikus illat tele vad , természetes jegyekkel. "
Vibrálóan szexi illatként a The Essence David laza, férfias, macho-s stílusának tökéletes kifejezése. Az illat zamatos grépfrúttal nyílik, ragyogó ibolyalevelekkel és pezsgő levendulával keveredve a frissesség pezsdítő érzését kelti. A szívében lédús ananász és ropogós alma kettőse keveredik a kardamom fűszeres jegyeivel, hogy felfedjék az erős kozmopolita férfiasságot. Végezetül tonka bab és kasmír gazdag, földes tónusait erősíti a pacsuli szívének időtlen csábító ereje, hogy érzéki melegséget és eleganciát adjon az illatnak. Dinamikus és karizmatikus; ezt az illatot magabiztosan kell viselni.
Fejillat: grapefruit, levendula és friss ibolya. Szívillat: kardamom olaj, ananász és alma. Alapillat: pacsuli és kasmír, valamint tonkabab.
Átvétel leginkább személyesen, megbeszélés szerint, elsősorban a metró vonalán, vagy Kőbánya-Kispesten vagy Rákoskeresztúron, hétköznap csak 16: 30 után, hétvégén megbeszélés szerint
Postázás is lehetséges, megbeszélés szerint
Postázást csak előre utalás után vállalok

Jelenlegi ára: 1 799 Ft
Az aukció vége: 2019-08-11 12:06 .