2019. augusztus 31., szombat

eQ-3 MAX! Fűtőtest szelep termosztát, fehér, 99017 - Jelenlegi ára: 13 900 Ft

 Rádiójel vezérlésű fűtőtest termosztát, MAX!
Világító kijelző
Fagyvédelem
Billentyűzár
Szabályozza idővezérléssel a kívánt helyiség hőmérsékletet. A napokat lehet egyenként, vagy csoportban napi 13 beállítási lehetőséggel programozni. A programot a Rondostat fejének elforgatásával kézzel lehet változtatni. Egyszerű a szerelése a fűtővíz leersztése nélkül. Bővíthető ablak érintkezőkkel, Eco Tasterrel és fali termosztáttal.
Jellemzők:
Univerzálisan alkalmazható, a leggyakrabban előforduló gyártók, a Heimeier (M30 x 1, 5), Oventrop A típus (M30 x 1, 5) és AV6 típus (M30 x 1, 5), Comap D805 (M30 x 1, 5), Danfoss RA, RAV valamint RAVL szelepeire ? Az adaptív szabályozással és kiegészítő, opcionális szelepút korlátozással a fűtőtest méreteihez automatikusan igazodik, a fűtőtesten hidraulikus finombeállításra nincs szükség ? Szellőztetéskor a hőmérsékletet automatikusan süllyeszti és az ablak becsukásakor a betanítható ablak érintkezők útján a hőmérsékletet helyreállítja ? Fagyvédelmi automatika és erős lehűlés érzékelés ? Szelepvédelmi funkciók ? A helyiségen belül az egyes készülékeket érintő módosításokat a helyiség valamennyi készüléke átveszi ? Rövid idejű gyorsfűtés gomb ? A saját életmódra való beállítás 6 szabadon beállítható időprogrammal (hőmérséklet beállításhoz napi 13 átkapcsolási időpont) ? Nagy, világító kijelző ? Billentyűzár.
Műszaki adatok:
Csatlakozó: M30 x 1. 5 ? Frekvencia: 868 MHz ? Határérték: 0, 5 °C ? Kapcsolási ciklus: Napi program ? Kapcsolóprogramok száma naponta: 13 ? Max. hatótáv (szabad területen): 100 m ? Max. hőmérsékletbeállítás: 30 °C ? Min. hőmérsékletbeállítás: 5 °C ? Méret, magasság: 7 cm ? Méret, mélység: 10 cm ? Méret, szélesség: 6. 5 cm ? Sorozat: MAX! ? Szín: Fehér ? Tartalom: 1 db ? Termosztát típus: Rádiójel vezérlésű fűtőtest termosztát ? Áramfelvét (max. ): 100 mA
Szállítás tartalma:
Fűtőtest termosztát ? 3 db adapter Danfoss szelepekhez (RA, RAV, RAVL) ? 2 db mikroelem ? Használati útmutató.
Figyelem:
A MAX! fűtőtest termosztát és a MAX! fűtőtest termosztát+ szintén közvetlenül csatlakoztathatók a MAX! fali termosztáttal és a MAX! ablakérintkezővel. Ha egy ablakérintkezőt kívánunk alkalmazni, feltétlenül szükség van a fali termosztátra (Master). A rendszer így helyi megoldásként is működik MAX! Cube nélkül. Amennyiben a vezérlés multifunkciós telefonon/Interneten keresztül történik, feltétlenül szükség van a MAX! Cube-ra.
* A MAX! internetes portálszerviz 2 évig benne van az árban. Ezután a szerviz hosszabbítása 3 évvel mindössze EUR 4, 95 EUR ellenében megrendelhető (egyszeri költség a portál további 3 évi használatáért). MAX! internetes portal nélkül is használható helyben.
A termék kiszállítási ideje 4-5 munkanap.
A termék cikkszáma: 560897


Jelenlegi ára: 13 900 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .