2019. október 30., szerda

Nikotinos szopogató tabletta, dohányzásról leszokáshoz - Jelenlegi ára: 500 Ft

Kedves Érdeklődő!
Eladó 4 csomag Angliában vásárolt (itthon ez a típus nem kapható) Nikotinos szopogató tabletta.
Egy csomagban 72 tabletta van. Egy csomag ára: 500Ft+ajándék 1 levél (12db tabletta) (Magyarországon a hasonló 72 db-os termékek 3300Ft körül vannak! ) Az ára 2018 Június/Júliusi lejárat miatt ennyi.
A szopogató tabletta segítséget nyújt a dohányzás abbahagyásához. A kezelésnek ezt a típusát nikotinhelyettesítő kezelésnek hívják.
A cigarettában található nikotin az, amely a fizikai függőséget okozza.
- A szopogató tabletta segít Önnek leszokni a dohányzásról azáltal, hogy helyettesíti a cigarettából a szervezetébe jutó nikotin egy részét.
- Ez a nikotin enyhíti a leszokni vágyók által megtapasztalt kellemetlen tünetek egy részét. Többek között, hogy betegnek érzik magukat vagy ingerlékenyek.
- A nikotin segít enyhíteni a cigaretta iránti sóvárgást és segít Önnek ellenállni a dohányzási késztetésnek.
A szopogató tabletta alkalmazása nem jár együtt a dohányzás egészségügyi veszélyeivel. Ennek az az oka, hogy nem tartalmaz kátrányt, szén-monoxidot illetve a cigarettafüstben található egyéb mérgező anyagokat. Néhányan aggódnak amiatt, hogy miután leszoknak a dohányzásról, a nikotin tartalmú szopogató tablettával válhatnak függővé. Ez nagyon ritkán fordul elő, de ha meg is történne, kevésbé káros mint a dohányzás, és leszokni is könnyebb róla.
A dohányzás nem tesz jót az egészségnek. Mindig jobb leszokni a dohányzásról. A nikotinhelyettesítő kezelések, mint amilyen a nikotinos szopogató tabletta is, segíthetnek. Általában a nikotinhelyettesítő kezelés lehetséges mellékhatásait messze felülmúlják a dohányzás folytatásának jól ismert veszélyei.
Az ár irányár, tegye meg nyugodtan ajánlatát. Írjon bizalommal.
A termék Újszegeden átvehető, de postázni/futározni is tudom.
 
Nagy szelektálásban vagyunk, kérem tekintse meg további hirdetéseimet is!

Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2019-11-20 14:49 .