2019. november 5., kedd

Tria Beauty Age-Defying ránctalanító és bőröregedés gátló arckezelő lézer,3 fokozat, erős, FDA minős - Jelenlegi ára: 10

https: //www. kozmetikaotthon. hu/age-defying-ranctalanito-es-bororegedesgatlo-lezer-keszulek. html
Garanciával, tökéletes újszerű állapotban! Nekem segített! Az elvastagodott, barázdált bőrt leszedi és helyette beindítja az új élettel teli arcbőr megújulását. 2 kúrával tökéletesen átváltozott az arcbőröm. Javaslom heges, barázdált, öregedő bőrre, én a testemen is használtam mindkét kúra alkalmával a striákra, bár ez nem javasolt, minden esetre nálam rendkívüli javulást idézett ott is elő! Tokára is kiváló, visszahúzódik, nekem eltűnt. Vastag bőrűeknek lehet, hogy 2 kúránál több szükséges, nekem vékony bőröm van! Csak dicsérni tudom, mivel az árát 4-5 kozmetikai kezelésnél kiadtam és hasonló eredménye sem volt! Nagyon ajánlom!
A rendszeres használatnak köszönhetően a bőr tónusai javulnak, az arc a tokától a homlokig megemelkedik, a bőr textúrája tömörebb és feszesebb lesz. A bőrfelszín jelentős fiatalodáson megy keresztül, mely nem csupán felszíni hatás, mint a krémek és szérumok esetén. Az Age-Defying ránctalanító és bőröregedés gátló arckezelő lézer használatával a bőr öregedése nem csak leáll egy időre, hanem visszafordul, megfiatalodik.
Termék leírás:
Az Age-Defying ránctalanító és bőröregedés gátló lézert ajánljuk mindazok számára, akik nem szeretnének plasztikai műtétet, drágának és fájdalmasnak találják a fokuszált ultrahangos (HIFU) kezeléseket, idegenkednek más beavatkozásoktól (RF), de hatékony és tartós bőrfiatalodásra vágynak.
A készülék használatának egy műtéttel szemben nincs kockázata, az egészséges emberi bőr számára nincs mellékhatása. A kezelések után enyhe bőrpír jelentkezhet csupán, mely néhány óra elteltével teljesen el is múlik.
 
Fiatalabbnak tűnő bőr már 2 hét alatt. Beindítja, újraindítja a bőr természetes kollagén és elasztin termelő folyamatait.
 
Máig a hatékony ránctalanítás és bőrfiatalítás csak igen költséges, komplex bőrgyógyászati, sebészeti eljárások révén álltak (állnak) rendelkezésünkre, akár csak napjaink divatos modern ránctalanító, bőrfiatalitó kezelései, például a HIFU fókuszált ultrahangos kezelések.
 
Ezek az eredmények a TRIA csúcstechnológiás non invazív frakcionális lézeres készülékével otthonában is elérhetővé válnak, ráadásul költséghatékony módon.
Nem csupán egy bőrfiatalító kozmetikai szalon költözik be otthonába, hanem egy orvosi hatékonyságú ránctalanító eljárás is. Különlegessége az általános, otthoni bőrfiatalító készülékekkel szemben, hogy sokkal erősebb, sokkal mélyebbre hatol a bőr szöveteiben, valamint a bőr természetes gyógyító és bőrfiatalító folyamatait indítja be újra a szervezetben.
 

Jelenlegi ára: 100 000 Ft
Az aukció vége: 2019-11-25 17:40 .