2019. december 1., vasárnap

Melt and Pour szappanalap - Jelenlegi ára: 2 970 Ft

Hogyan készíts minőségi szappant percek alatt, biztonságosan? A Melt and Pour-azaz MP- ...
Hogyan készíts minőségi szappant percek alatt, biztonságosan? A Melt and Pour-azaz MP- szappanokkal gyerekjáték lesz! Akár szó szerint is: hiszen nincs vegyszer öntögetés, főzőcskézés, méregetés. Csak olvaszd fel és öntsd ki kedvenc formádba! SLS, -és SLES mentes! Ha mindig is szerettél volna jó minőségű, kézzel-szívvel készített ajándékot adni szeretteidnek, a Melt and Pour szappan lehetőségek tárházát nyújtja. A vödörben 1150 g (bő 1 kg! ) SLS, -és SLES mentes, növényi alapú szappant találsz, melyet könnyű darabolni, adagolni.
FEHÉR és TRANSZPARENS változatban kínáljuk.
ELKÉSZÍTÉS:
1. Vegyél ki tetszőleges mennyiségű alapot a vödörből!
2. Olvaszd fel vízgőz fölött, lábasban!
3. Színezd és/vagy illatosítsd kedved szerint. Tehetsz bele egy kagylót, szárított virágot, gyógyfüveket, bőrradírozó anyagokat is. Színezd az egészet vagy csak csíkokat, szórj rá csillámport! A képzeleted szab csak határt!
4. Öntsd formába még olvadt állapotban a szappan alapot és 1-2 óra múlva használhatod is!
BIZTONSÁGOS, MERT:
1. Nem kell semmilyen vegyszert összeöntened, kimérni vagy hőmérőzni.
2. Összetvőit alaposan átnéztük és biztosíthatunk, hogy minőségi, növényi alapanyagok alkotják, nagyon pici tartósítószerrel, mely miatt 2-3 évig is eltartható a szappan.
3. Saját laborunkban is teszteltük a stabilitást: igazán párás-nedves környezetben is eltartható penészedés nélkül 1 évig.
4. pH-ja nem túl magas, nem csípi a bőröd.
5. Amikor megolvasztod a szapan alapot, nem túl meleg, kicsi a forrázás lehetősége. Gyermeket, ettől függetlenül egyedül sose hagyj gáztűzhely közelében, vagy felügyelet nélkül a konyhában!
6. Dermedés után nem kell heteket várni, a szappan fürdésre, hajmosásra, stb. rögtön használható.
7. Ha esetleg nem sikerül a formába öntés, kibír még 1-2 újraolvasztást. Ilyenkor lehet, hogy kicsi víz elpárolog belőle és 1 evőkanál vizet adhatsz a megolvadt masszához.
ZEROWASTE megoldás, legyen szó tisztálkodásról vagy mosásról akár!

Jelenlegi ára: 2 970 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .