2020. január 2., csütörtök

Xbox One Elite konzol 1TB SSHD + FIFA 17 játék + Elite kontroller - Jelenlegi ára: 69 900 Ft

Minden gyári tartozék, papír és doboz meg van. Karcmentes, hibátlanül működő, egyedi vétel!
Xbox One Elite 1 TB csomag
Az Xbox One Elite csomag a konzol legfejlettebb modellje, és számos olyan hardveres lehetőséget és funkciót kínál, amelyeket kifejezetten a legigényesebb játékosok számára terveztünk. Az Xbox One Elite SSHD meghajtója stabil adathordozót biztosít a leggyakrabban elindított fájlok tárolására, ami optimalizálja a rendszer teljesítményét, és akár 20 százalékkal is gyorsabbá teszi az adatok elérését. A csomagban kapható Xbox Elite vezeték nélküli kontroller kiváló fogást biztosít, és a cserélhető alkatrészek sokféle kombinációját kínálja.
Xbox Elite vezeték nélküli kontroller
Ez a kontroller minden gyakorlott Xbox One felhasználó álma. Megfelel a profi játékosok szinte minden igényének, és lehetővé teszi, hogy a játékosok teljes mértékben kibontakoztassák képességeiket, mivel alkalmazkodik az egyéni játékstílushoz. Győződj meg róla személyesen, hogyan hat a játékodra a pontosabb mozgáskövetés és a gyorsabb válaszidő, illetve a számos cserélhető alkatrész, melyeket a saját igényeidhez igazíthatsz.
Exkluzív kivitel
A rozsdamentes acélból készült analóg karok, irányválasztók és kiegészítő karok strapabíróak, az analóg karok körüli megerősített gyűrűk pedig csökkentik a kopást, és sima mozgást biztosítanak. A gyémánt mintázatú, gumírozott markolat stabilabb és magabiztosabb fogást biztosít a kontrollernek. Emellett a továbbfejlesztett markolatnak köszönhetően könnyebben kézben tartható a kontroller, így hosszabb ideig és kényelmesebben tudsz játszani. Az elegáns megjelenésű, kellemes tapintású felső borítás gondoskodik róla, hogy biztosan ne csússzon ki a kezedből a kontroller.

Jelenlegi ára: 69 900 Ft
Az aukció vége: 2020-01-23 13:26 .