2020. június 23., kedd

Delphin Dp 2002 mély tisztító és takarítógép porszívó (poratka allergia) - Jelenlegi ára: 150 000 Ft

A természetben sehol sincsen száraz pormegkötő rendszer. Az eső, a hó, a köd, a harmat, mind természetes módon a nedvesség segítségével pormentesíti a levegőt.
Ugye milyen üde, friss a levegő egy kiadós eső után?
Ahogy a természetben az eső megmossa a levegőt, ugyanúgy a DELPHIN is megmossa a levegőt minden beltérben anélkül, hogy bármit is összevizezne.
Ezt persze könnyű leírni, de nagy kihívás műszakilag megoldani. A DELPHIN ezért különleges, mert német mérnököknek sikerült olyan rendszert alkotniuk, mely tökéletesen másolja a természetet.
A DELPHIN semmilyen hagyományos por megkötést nem alkalmaz, így nem tartalmaz porzsákot, portartályt, semmilyen szűrőt, sem HEPA filtert.
Az L-Lamella és a víz kombinációja adja a megoldást, mely által nincs szükség szűrőkre.
“ DELPHINEZZEN porszívózás helyett”
Aki tisztítógépeket gyárt, az, az egészségért is felelős. Ezért legfőbb célkitűzésünk volt, hogy olyan terméket alkossunk, mely nem tartalmaz porzsákot és szűrőket.
Mi a probléma a porzsákkal és a szűrőkkel?
•     A porzsák mindig papír vagy textil, sose készül nejlonból.
•     Amikor takarítunk, nem szelektálunk felszívunk mindent. Hajszál, lehullott levél, morzsa, ételmaradék, stb, tehát szerves anyagok kerülnek be.
•     Meleg van, sötét, a levegőből nedvességet nyer.
•     Ez egy komposztáló, egyszerűen rothadásnak indul, mint a konyhai szemetes.
•     Mi történik, ha a kukát nem visszük néhány napig?
•     Ugyanez történi itt is és a következő alkalommal, amikor bekapcsoljuk, percenként 1000-2000 liter levegő áramlik át ezen a rothadt szeméten és szagok formájában távozik a sok rothadó anyag. Ezért büdös a porszívó!!!
•     Az egész család belélegzi, hiszen ezek az anyagok 6-10 órán keresztül a levegőben szállnak.
A porzsákban és a szűrőkben a kosz hetekig tárolódik, bomlásnak indul és ezáltal minden használatkor az Ön számára létfontosságú levegőbe belekerül, ezt a büdös szagot érzi porszívózáskor.
A DELPHIN-nek mindössze vízre, levegőre és áramra van szüksége. Ahogy az eső odakint a DELPHIN is kitisztítja a port és allergén anyagokat a levegőből az L-Lamella technológiával.
Ugyanazt csinálja a DELPHIN, mint az eső, csak megfordítja a folyamatot. Nem a levegőn húzza át a vizet, hanem a vízen húzza át a levegőt, ahol egy nagyon hatékony víz-levegő keveredés, egy mini vihar zajlik le. Az eredmény ugyanaz, üde, friss levegő.
Nem sterilizálja a levegőt, csak kimossa a szennyeződéseket és az allergén anyagokat!
Nincs szükség gőzre, felmosó és törlő rongyra, porzsákra sem szűrőkre.
A DELPHIN kiegészítők széles skálájával nincs szükség csodarongyokra, vegyszerre, egyéb gépekre.
Akár 70% elektromos áram megtakarítás.
A szénkefe nélküli motor egyedülálló élettartamot biztosít.
Folyamatosan takarítás közben is a levegőt tisztítja.
A DELPHIN klasszikus német gyártmány, egyetlen porcikája sem származik más országból. A gyártó
maga végzi a fejlesztéseket és a gyártást. Made in Germany.
A DELPHIN családok millió használják világszerte teljes megelégedéssel, hiszen nap, mint nap tapasztalják azt, az egyedülálló tisztaságot, melyre A DELPHIN képes.
A DELPHIN neves szállodák választása is, ahol az elérhető legmagasabb minőség az első szempont, mivel a vendég elégedettsége a legfontosabb. Mit gondol, hogy az a technológia, ami napi 8-10 órás munkára képes, megbirkózik a családi igénybevétellel? Nincs külön lakossági modell, mindenki ugyanazt használja. A DELPHIN ennek ellenére kicsi, könnyen kezelhető, ugyanakkor a család számára ez extra tartósságot és élettartamot jelent.


Jelenlegi ára: 150 000 Ft
Az aukció vége: 2020-06-23 11:45 .