2020. június 20., szombat

HP Tintapatron 963 OfficeJet Value Pack Eredeti #####Kombi-Pack Cián, Bíbor, Sárga 6JR42AE Nyomta... - Jelenlegi ára: 32

Az ellátás és a megrendelések teljesítése zavartalan a koronavírus-helyzetben is.
HP Tintapatron 963 OfficeJet Value Pack Eredeti #####Kombi-Pack Cián, Bíbor, Sárga 6JR42AE Nyomtatópatron kombi csomag
Termék azonosító: 806154
HP 963 nyomtatókazetta Combi-Pack Cyan, bíborvörös, Sárga 6JR42AE eredeti
Eredeti HP márkapatronkészlet az optimális nyomtatási minőség érdekében
Három színes 963 patront tartalmaz (cián, bíbor, sárga)
25 lap HP professzionális tintasugaras papír, 180 g / m2, fényes
100 db HP Color Choice papír 90 g / m2
Ideális azoknak a munkacsoportoknak, amelyek megbízható teljesítményt igényelnek a költséghatékony professzionális minőségű nyomtatáshoz - oldal után.
Támaszkodjon a professzionális minőségű dokumentumokra. Az eredeti HP tintapatronok megbízható megbízhatóságot nyújtanak a megbízható teljesítményhez, az egységes oldal eléréséhez és a kiváló eredményekhez. Gyors nyomtatás különálló tintákkal és opcionális nagynyomású patronokkal.
Megbízható teljesítmény, kiváló eredmények
Biztosítsa a megbízható, jó minőségű, gyors eredményeket - oldalanként. A HP eredeti tintapatronok lenyűgöző megbízhatóságot és nagyszerű eredményeket nyújtanak, így a HP nyomtatóját vagy a többfunkciós készüléket használhatja.
A HP eredeti tintapatronokat úgy tervezték, hogy zökkenőmentesen működjenek a HP nyomtatóval vagy a többfunkciós készülékkel.
Professzionális minőség, ideális az irodában
Nyomtasson professzionális minőségű színes dokumentumokat, amelyek kiváló színvilágot és ragyogó fekete szöveget tartalmaznak. Támaszkodjon az eredeti HP tintapatronokra, hogy kiváló minőségű, kiváló minőségű, nem jelölő, vízálló és elhalványulást eredményezzen.
Használjon irodai használatra tervezett pigmentes tintákat professzionális minőségű üzleti dokumentumok nyomtatására ragyogó színekben.
Magas termelékenység alacsony áron
Maradjon produktív és értékes értéket az üzleti dokumentumok eredeti eredeti HP tintapatronokkal történő nyomtatásához. Nyomtasson alacsony költséggel, különálló tintákkal, és csökkentse az oldalankénti költségeket az opcionális nagy tintapatronokkal, miközben minimalizálja a megszakításokat.
Költséghatékony nyomtatás különálló patronokkal. Szükség szerint cserélje ki az egyes patronokat.
A fenntarthatóságra tervezték
Nyomtassa ki a környezetet védő patronokkal. Használja ki az egyszerű újrahasznosítást és a minimális csomagolóanyagot, és csökkenti a környezeti hatást.
Ez a szöveg gépi fordítással készült.
Műszaki adatok:
Alkalmas: OfficeJet Pro 9010, OfficeJet Pro 9012, OfficeJet Pro 9014, OfficeJet Pro 9015, OfficeJet Pro 9016, OfficeJet Pro 9018, OfficeJet Pro 9019, OfficeJet Pro 9020, OfficeJet Pro 9022, OfficeJet Pro 9023, OfficeJet Pro 9025, OfficeJet Pro 9026 ? Alkalmas a gyártó készülékeihez: HP ? Fogyóeszköz típus: Nyomtatópatron kombi csomag ? Gyártói szám: 6JR42AE ? Kivitel: Eredeti ? Oldal hatótáv: 700 / 700 / 700 oldal ? Rövid kód: 963 OfficeJet Value Pack ? Tartalom: 1 készlet ? Termék típus: Tintapatron ? Tinta-, toner szín: Cián, Bíbor, Sárga
Figyelem:
A megadott oldaltartomány (amennyiben meg van adva), becslésen alapul. A tényleges érték függ a használt nyomtatótól, a nyomtatott képektől és más tényezőktől. Mennyiség: 1 db(Egységár: 32 990 Ft/db)
Státusz
Rendelhető
Szállítási idő
5-7 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
lásd a SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK fül alatt
Fizetési módok
UtánvétElőre utalás


Jelenlegi ára: 32 990 Ft
Az aukció vége: 2020-06-20 22:30 .