2020. augusztus 24., hétfő

Jabra Elite 85H Bluetooth fejhallgató titán-fekete - Jelenlegi ára: 54 990 Ft

A termék eredeti, csomagolása, tartozékai megvannak.
Garancia nincs a termékre.
Személyes átvétel Debrecenben.
 
Jabra Elite 85H prémium minőségű vezeték nélküli zajszűrős fejhallgató
Tapasztald meg, milyen teljesen elmerülni a zene hangulatában. A Jabra Elite 85H fejhallgató intelligens aktív audió felülírást kínál, amely a Jabra Sound+ beállításaid alapján bekapcsol, amikor zajos hátteret észlel.
 
Bluetooth 5. 0
Modern kapcsolat
 
36 óra
A fejhallgató üzemideje, amikor az ANC engedélyezve van
 
5 óra
Működés 15 percnyi töltés után
 
Vezeték nélküli szabadság
Élvezd  kedvenc zenéidet, miközben szabadon használod a kezedet. Az intelligens zajcsökkentés (ANC) és a hallgatás segítségével mindig a kívánt hangot kapod. Ez lehetővé teszi, hogy a vezeték nélküli hangot kivételes, vezetékeshez hasonló minőségben élvezhesd. Nem számít, hogy beszélsz, zenét hallgat vagy csak pihensz. Ettől kezdve mindig kábel nélkül élhetsz.
 
Jabra Elite 85H Premium fejhallgató 
A kagylók maguk is meglepnek a minimális méretükkel. Mégsem lesz probléma a hangzással. A Jabra több mint 16 éve működik a fejhallgatók piacán, és akusztikában felhalmozott tapasztalata egyszerűen felismerhető az első használatkokor. 8 kiváló minőségű mikrofont használ a környezeti zaj csökkentésére telefonhívások közben.
 
Jabra Sound+
A Jabra Elite 85H könnyen csatlakoztatható a Jabra Sound+ alkalmazáshoz, amely felelős a fejhallgató összes beállításáért, beleértve az audió funkciókat vagy a preferált hangsegédet.
 
Hangutasítások
Szeretnéd megkönnyíteni a munkádat? Használd a hangsegédet! A Jabra Elite 85H fejhallgató képes kommunikálni az Amazon Alexa, Siri vagy Google asszisztensekkel. Így könnyedén segítséget kaphatsz feladataidhoz, beleértve a találkozók beállítását, a közeli eseményeket vagy az üzeneteid felolvastatását.
 
A Jabra Elite 85H legfontosabb jellemzői
Kényelmes fejhallgató
Rendkívül magas minőségű hangparaméterek
Fülhallgató érzékelése
Két fejlett környezeti zajszűrő mikrofon
Akár 41 óra egy töltéssel ANC-nélkül, 36 óra ANC engedélyezésével
Jabra Sound+ alkalmazás Android és iOS alkalmazásokhoz

Jelenlegi ára: 54 990 Ft
Az aukció vége: 2020-08-24 17:41 .