2020. december 28., hétfő

Quentin Tarantino: Modesty, a szuperkém DVD - Jelenlegi ára: 500 Ft


Korhatár
16 év
Hang
magyar (Dolby Digital 5. 1), angol (Dolby Digital 5. 1)
Felirat
magyar
Képarány
1. 78: 1 anamorf
Játékidő
78 perc
Kiadó
Best Hollywood
Tartalom
Peter O’ Donell világhírű képregénye megelevenedik.
Modesty Blaise (Alexandra Staden), a tökéletes titkos ügynök kőkemény kiképzésen ment keresztül, amíg szuperkém lett belőle. Már gyerekkorában a Balkán egy isten háta mögötti, háború sújtotta vidékén kellett megküzdenie a túlélésért, majd a sors hosszú hányattatás után Marokkóba vetette. Itt rámosolyog a szerencse: egy tanger-i kaszinótulajdonos veszi szárnyai alá, majd az üzletet is mindinkább rábízza.
A megtévesztés, korrupció, bűnözés világa ez, de Modesty játszva túljár a legagyafúrtabb szélhámosok eszén is. Amikor egy rivális társaság a kaszinón rajtaütve vérfürdőt rendez, majd túszul ejti az alkalmazottakat, eljön az igazi erőpróba ideje. Modesty előbb szellemiekben kerekedik a hazardírozó banditák fölé, majd a fizikai terror eszközéhez nyúl: a Kill Bill hősnőjéhez méltó módon vág rendet az ellenség soraiban.
Extrák
* interaktív menü
* közvetlen jelenetválasztás
* audiokommentár - Scott Spiegel rendezővel és Ted Nicolaou producerrel - magyar felirattal
* Werkfilm (így készült)
* beszélgetés Quentin Tarantinóval és Scott Spiegellel
* előzetes - Best DVD
Rendező:
Scott Spiegel,
Szereplők:
Alexandra Staden, Nikolaj Coster-Waldau, Raymond Cruz, Fred Pearson, Valentin Teodosiu, Eugenia Yuan, Ion Haiduc, Bogdan Dumitrescu, Marcello Cobzarju, Dragos Bucur, Dan Astileanu,


Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2020-12-29 05:06 .