2021. május 30., vasárnap

Nichs Andrea - Szabadesés a szerelembe - Jelenlegi ára: 1 955 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a lira. hu online könyváruház csapata.
Áruházunk közel 50 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
A megrendelt könyveket házhozszállítással veheti át. A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
1172442
Nichs Andrea
Szabadesés a szerelembe
Vajon mi lesz a sorsa néhány mínusz 200 fokra lehűtött petesejtnek? Hogy alakul a 35 éves Mili története Kristóf, Bence, Laci és a többiek oldalán? Szabad-e beleszólni mások életébe, érdemes-e Párizsig futni a megpróbáltatások elől, és milyen következményei vannak egy jós, egy asztrológus, vagy éppen egy kineziológus tanácsainak?
Minderről egy tetőablakból befelé lógva elmélkedik hősünk, akinek bukdácsolását szerető anyukája, számos régi ismerős és persze két elválaszthatatlan barátnő kíséri végig.
Hogy Mili megmarkolja-e a felajánlott kapaszkodókat, vagy leesik az ablakból? Nos, kiderül a finom humorral, csajos kalandokkal, könnyed filozofálással átszőtt könyvből.
És persze az is lehet, hogy Mili végül valaki karjaiba hull...
Nichs Andrea 2014 óta a Best magazin főszerkesztője. Előtte évekig dolgozott a Story magazinnál, korábban pedig más lapoknál is újságíróként. A médiában televíziós szerkesztő-riporterkánt és kulturális műsorok készítőjeként kezdte pályafutását.
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Házhozszállítás
A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Köszönjük, hogy bennünket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A lira. hu csapata


Jelenlegi ára: 1 955 Ft
Az aukció vége: 2021-05-31 10:53 .