2021. október 26., kedd

Az NRF24L01 + 2,4-2,5 GHz-es vezeték nélküli modul WIFI modul fejlesztő /Raktáron - Jelenlegi ára: 530 Ft

A termék raktáron van! Pár napos postával tudom küldeni.
Leírás:
Az NRF24L01 egy egy chipes adó-vevő chip, amely a 2, 4-2, 5 GHz-es univerzális ISM frekvenciasávban működik. A vezeték nélküli adó-vevő tartalmaz: frekvenciagenerátorral továbbfejlesztett SchockBurstTM módvezérlő teljesítményerősítő kristályerősítő modulátor demodulátor kimeneti teljesítménycsatorna kiválasztása és protokollja A beállítás az SPI interfészen keresztül állítható be. Nagyon alacsony áramfogyasztás. Adó üzemmódban végzett munka esetén az áramfogyasztás 9, 0 mA, ha az adóteljesítmény 6 dBm. A vételi mód kikapcsolt állapotban 12, 3 mA, készenléti üzemmódban pedig alacsonyabb az áramfogyasztási mód.
A labda megnyitja az ISM frekvenciasávot, a maximális átviteli teljesítmény 0dBm, és engedély nélkül használható.
Támogatja az adat vétel hat csatornáját
1. Alacsony üzemi feszültség: 1, 9 ? 3, 6 V alacsony feszültségű munka
2. Nagy sebesség: 2Mbps, mivel a levegő átviteli ideje nagyon rövid, ami jelentősen csökkenti az ütközés jelenségét a vezeték nélküli átvitel során (a szoftver 1Mbps vagy 2Mbps sebességű levegőátviteli sebességet állít be)
3. Többfrekvenciás pontok: 125 frekvenciapont a többpontos kommunikáció és a frekvenciaugrásos kommunikáció igényeinek kielégítésére
4. Nagyon kicsi: beépített 2, 4 GHz-es antenna, kis méret, 15x29 mm (az antennával együtt)
5. Alacsony energiafogyasztás: Ha válasz üzemmódú kommunikációban dolgozik, a gyors légátadás és az indítási idő nagymértékben csökkenti az áramfogyasztást.
6. Alacsony alkalmazási költség: Az NRF24L01 integrálja az RF protokollhoz kapcsolódó összes nagysebességű jelfeldolgozó alkatrészt, például az elveszett adatcsomagok automatikus továbbítását és az automatikus válaszjel előállítását. Az NRF24L01 SPI interfésze összekapcsolható az egy chipes mikrokomputer vagy az egy chipes mikrokomputer hardveres SPI portjával. Az I / O portot szimulációra használják, és belül van egy FIFO, amely képes interfésszelni különféle magas és alacsony -sebességű mikroprocesszorok, megkönnyítve az olcsó egy chipes mikrokomputerek használatát.
7. Könnyen fejleszthető: Mivel a linkréteg teljesen integrálva van a modulba, nagyon könnyen kifejleszthető. Az automatikus újraküldési funkció, az elveszett adatcsomagok automatikus észlelése és továbbítása, az újraküldési idõ és az újraküldési idõ k szoftverrel szabályozhatók a válaszjelet nem kapott adatcsomagok automatikus tárolására. Automatikus válaszfunkció, érvényes adatok vétele után a modul automatikusan válaszjelet küld, nincs szükség további programozásra. Vivőérzékelés - rögzített frekvencia-észlelés, beépített hardveres CRC, hibadetektálás és point-to-multi kommunikációs cím vezérlés, csomagátviteli hibaszámláló és vivőérzékelési funkció használható a frekvenciaugrás beállításaihoz. Hat vételi csatornacím állítható be egyszerre, opcionálisan Nyissa meg a vevőcsatorna szabványos csapos Dip2. 54MM hangmagasságú felületét, amely kényelmes a beágyazott alkalmazások számára.
google fordító

Jelenlegi ára: 530 Ft
Az aukció vége: 2021-10-27 02:58 .