2022. május 22., vasárnap

Piazza Gabriella; Hoitsy György: Rákok, kagylók, csigák, tintahalak - Jelenlegi ára: 4 900 Ft


Oldalszám:   212
Kiadó:  Corvina Kiadó
Fordító: -
Kötés típus: karton
A megrendelt könyv(ek) átadó ponton vehető(k) át, kiértesítés után vagy a "Fizetési és szállítási " sablonban részletezett feltételekkel juttatjuk el Önhöz
A RÁKOK, KAGYLÓK, CSIGÁK, TINTAHALAK című könyv a HALAK ÉS HALÉTELEK párdarabjaként a tenger gyümölcseit és édesvízi társaikat szeretné megismertetni és megszerettetni a magyar olvasókkal az előző kötetből már megismert módon: a gasztronómiai lexikont ételreceptekkel megspékelve és színes fotókkal fűszerezve.
A könyv bevezetője számos érdekes és hasznos ismeretet, valamint pótolhatatlan gyakorlati tanácsot tartalmaz. Olvashatunk benne – a tenger gyümölcseinek dicséretéről, – a rákok, kagylók, csigák, tintahalak élőhelyéről és biológiájáról, – az állatok kifogásának és piacra szállításának módjáról, – a vásárláskor figyelembe veendő szempontokról, – a tisztítás és előkészítés mikéntjéről (fázisfotókkal illusztrálva), – a lehetséges hőkezelési eljárásokról és fűszerezésről, – valamint a borválasztás szempontjairól. A könyv második részében a mintegy 40 faj részletes leírásához 69 ételrecept társul, amelyeket színes ételfotók illusztrálnak.


Jelenlegi ára: 4 900 Ft
Az aukció vége: 2022-05-23 02:24 .