2022. július 9., szombat

Kés készlet fa alappal Spartan InnovaGoods 7 Darabok MOST 75494 HELYETT 18071 Ft-ért! - Jelenlegi ára: 18 071 Ft


EAN:
8435527821654
Gyártó:
InnovaGoods
InnovaGoods itt van, hogy megkönnyítse a főzés egyszerűségét és szórakozását, mivel a legjobb új elemeket kínálja a konyhának, például a Kés készlet fa alappal Spartan InnovaGoods 7 Darabok ! Fedezd fel a kiváló minőségű termékek széles skáláját, amelyek kiemelkednek a funkcionalitás, a hatékonyság és az innovatív design tekintetében!
A SpartanInnovaGoods késkészlet faállvánnyal ideális a legnagyobb kulináris csatákmegvívásához a legkülönlegesebb konyhákban. Ez a csúcsminőségű késkészlet egy spártai katona ötletesdizájnjával ellátott faállványt tartalmaz, amely egyben tökéletes díszítőelemea konyhának. Ötletes dizájn, fa, kézműves stílusú állvány Minőségi anyagok, rendkívül ellenálló és tartósA kések könnyen tisztíthatók mosogatógépben6 csúcskategóriás professzionális rozsdamentesacél késkb. a kés hossza 20 és 33, 5 cm között vanKonyhai, filéző, santoku, többcélú, hámozó éskenyérvágó késekErgonomikus fogantyúk, precízen vágó pengék, kényelmes és biztonságos használatAz állvány csúszásmentes lábakkal rendelkezik a szilárd tartás érdekébenTartalmazza az állvány összeszerelési útmutatóját (kb. 30 x 30 x 20 cm)Ez a professzionáliskonyhai késkészlet teljes készlete 6 különböző típusú kést tartalmazkülönböző ételekhez és különféle vágásokhoz, így nagyon hasznos és nagysegítség a konyhában mindenféle recept és finom étel elkészítéséhez, amelyekméltóak a legjobb szakácsokhoz. . Ezek a minőségikések alkalmasak húshoz, halhoz, kenyérhez, gyümölcshöz, zöldséghez stb., valamint mindenféle vágás egyszerű, precíz és biztonságos elkészítésére: vágás, aprítás, hámozás, filézés, szeletelés stb.
Anyag: FaRozsdamentes acélÖtletes kialakítás: Hagyományos stílusDekorációs: Enteriőrök díszítéseTípus: Konyhakés szett állvánnyal6 professzionális kés és állvány: konyhai kés, filé kés, santoku kés, többfunkciós kés, hámozó és kenyér késkések hossza kb.: 20-33, 5 cmTulajdonságok: Biztonságos és pontos vágókésErgonómikus fogantyú: Kényelmes, egyszerű és biztonságos használatMinőségi anyagok: Robusztus és tartósKönnyen tisztítható: MosogatógépCsúszásmentes lábak: Hatékony markolatDarabszám: 7 DarabokMéretei kb.: 30 x 30 x 20 cmCsomagolás 24 nyelven: angol, francia, spanyol, német, olasz, portugál, holland, lengyel, magyar, román, dán, svéd, finn, litván, norvég, szlovén, görög, cseh, bolgár, horvát, szlovák, észt , orosz, lett

Jelenlegi ára: 18 071 Ft
Az aukció vége: 2022-07-10 04:20 .