2018. május 30., szerda

86-92-es átmeneti vékonyan bélelt bársony nadrág+Next 86-92-es felső, kettő részes szett, együttes - Jelenlegi ára: 1 79

Eladó kislányom kinőtt bélelt nadrágjai, illetve a nem béleltek is. Sokat teszek fel, vannak használtabbak, újjak és alig használtak minden méretben. Mindig jelzem az állapotát és a méretét, de minden nadrágnak a mért adatait vegyétek figyelemben.  Mind tiszták és jó minőségűek. Van, amit egymagában rakok fel, van, amit szettben.
Ez egy Orchestra 86-as bélelt bársony nadrág+ egy Next 86-92-es jópofa plüss csinos felső. Mind a kettő volt rajtunk négyszer jó állapotban vannak. A nadrágnak barna színe van, itt-ott hímzés, szalagok díszítik. 86-os méret van benne, de szerintem egy kicsit nagyobb. Nem annyira meleg, mert pamut bérlés van benne, de harisnyával simán hordható télen is.  Derekában gumi van, nyúlik 28 cm-ig. A felső nagyon aranyos Next plüss póló az ujjainál szalag, az elején Next hímzés. Nagyon aranyosak, mutatósak így együtt. Cuki mind a kettő.
Folyamatosan rakok fel nagyon szép gyerek dolgokat. Rengetek játékot, cipőt, csizmát, szandált, ruhát és mindent, ami gyerek. Őszi, téli, tavaszi cuccot, amik nagyon szép állapotban vannak, mert mindenünkre vigyáztunk. Szép, cuki dolgokat, amivel biztosan elégedet, leszel. Aminek hibája van, azt leírom. Biztosan találsz, amire szükséged van, válogassál kedvedre. Ha bármi kérdésed van, csak írj nyugodtan.

Jelenlegi ára: 1 790 Ft
Az aukció vége: 2018-06-20 01:14 .