2018. május 31., csütörtök

Ray Ban Aviator napszemüveg(ezüst/zöld)Akciós ár! - Jelenlegi ára: 3 990 Ft

A Ray Ban 1937-ben dobta piacra a szélesebb rétegeknek szóló Aviator modellt, miután a hadseregnek és a tengerészetnek már régóta gyártottak hasonló darabokat.  
Az Aviator feltalálását a katonák inspirálták, akik a sivatag tűző napsütésében szépen lebarnultak, ám védőszemüvegeik mindig tojás alakú, hófehér foltokat hagytak két szemük körül. A széles lencséjű napszemüvegek rögtön népszerűek lettek a seregben, hiszen biztosították, hogy a katonák ne tűnjenek kisminkelt bohócnak egy-egy hadművelet után, ráadásul a keret orrnyereg feletti, íves részébe remekül be tudtak tűzni egy szál cigarettát.
A 70-es évek után megkezdődött a háborús filmek hadjárata, ezzel együtt pedig végre a nagyközönség is megismerte az aviator napszemüveget. Óriási népszerűségre tett szert hirtelen a Ray Ban, ami a Top Gun mozikba kerülése után meglepő mértékig fokozódott. Azóta számtalan filmben és híresség arcán tűntek fel a márka különböző modelljei, a divatvilág minden napsütéses évszak elött újra és újra felfedezi őket magának.
Made in Italy
Sorszámozott
Ray Ban logó a jobb lencsén
RB gravír a bal lencsén
"B&L Ray-Ban Italy" a hídon
"R. B" a papucsokon.
szélesség-13. 5cm  
lencse szélesség-6cm  
lencse magasság-5. 2cm
szárhossz-13. 5cm
Tok
Törlőkendő
Ray-Ban függő
Magyar nyelvű tájékoztató füzet

Jelenlegi ára: 3 990 Ft
Az aukció vége: 2018-06-21 00:55 .