2020. május 25., hétfő

Hordozható gyermekágy járóka utazóágy bölcső kiságy - Jelenlegi ára: 14 900 Ft

Könyű, erős, nagyon jó minőségű, összecsukható, hordozótáskás gyermekágy, utazóágy plusz matraccal. Nagyszülőknél, "vendégágyként" szolgált, teljesen újszerű állapotú, hibátlan. Egyes részei használatlanok (pl. napernyő), mivel szabadban soha sem volt. Gyári útmutató füzettel.
Hordozható gyermekágy táskában, rezgő, zenélő, "nyugtató" kutyussal. Több funkció: utazóágy, otthoni kiságy vagy járóka, ringatható bölcső. Amíg kicsi a baba a fekvőfelület emelhető magasságú. Levehető pelenkázótálca van hozzá, a pelenkázáshoz szükséges holmikat - később esetleg játékokat - a szintén levehető tárolókosárkában tarthatjuk. Levehető, állítható napernyő és cipzáras szúnyogháló is tartozéka. Kereke fékezhető. A ringatást két, kihajtható fém csőelem oldja meg. Extra méret: 110x76x78.
Nem gyári tartozék, úgy csináltattuk hozzá: egy 8 cm vastagságú, huzatolt matrac, foltmentes, teljesen tiszta. A kényelem miatt készült, valamint a hűvösebb időszakokra a biztonság kedvéért. Minden információ a képeken!
A teljes csomagot mérete miatt postázni nem tudom, csak olyasvalaki licitáljon rá, aki eljön érte Kaposvárra vagy a Kaposvár-Pécs-Harkány-Siklós útvonalon valahol, egyeztetett helyszínen (benzinkút, áruházi parkoló stb. ) és időben át tudja venni. (Házhoz szállítást ezen az útvonalon sem vállalok! )

Jelenlegi ára: 14 900 Ft
Az aukció vége: 2020-05-26 08:29 .