2020. május 31., vasárnap

Szájmaszk / Arcmaszk - Minőségi, 2 rétegű pamut! NŐI, FÉRFI, GYEREK - Jelenlegi ára: 590 Ft

Több termék vásárlása esetén is 1 postaköltséget (900 Ft) számolunk fel!
10 db feletti rendelés esetén mennyiségi akció is megbeszélhető!
10. 000 Ft felett INGYEN POSTA!
A helyzetre való tekintettel folyamatosan készülnek az egyedi maszkjaink. Minden termékünk elérhető raktárról! 1-2 nap alatt kézhez kapod!
Kérésre gyerek méretben készítünk! Van egy másik hírdetésem is, amiben csak női típusok vannak, sokféle!
Hagyományos orvosi maszkokat is hírdetek, ha inkább arra lenne szükséged.
2 rétegű / Minőségi ruhatextilből készül (pamut) / Többször használható / Mosható és vasalható az összes típus / 1, 5 mm-es strapabíró gumizsinórral van ellátva. Kényelmes viselet, és nem húzza le a füled!
Mérete: Szélessége 21 cm / Magassága (középen) 12, 5 cm / Magassága (szélen) 8 cm.
Néhány ok amiért érdemes használni:
A vírusok legtöbbször porhoz, vagy - köhögés révén kikerülve - apró vízcsepphez tapadva képzelhetők el. Így már az egyszerű, sőt a házilagos maszkok is jó hatásfokkal szűrik meg őket. Nem mindet talán, de ha kevesebb lesz, már csökken a fertőzés veszélye.
Az ember percenként az arcához nyúl, megvakarja az orrát, szemét úgy, hogy észre sem veszi. A vírus szájba, orrba bejutásának valószínű módja, hogy mások által kiköhögött, kifújt vírust kézzel megfogjuk a tárgyakon, és utána az arcunkhoz, szánkhoz, szemünkhöz nyúlunk. A maszk ezt megakadályozza.  
Használata:
Fontos, hogy alapos kézmosás, kézfertőtlenítés után, tiszta kézzel vegyük fel, vagy vegyük le! Különben magunkat fertőzzük meg a saját kezünkkel.
Tisztítása:
Mosás langyos mosószeres vízben (max 60 fokon), aztán vasalással magas hőfokon (100-120 fokon) fertőtleníteni (a nagy hő elpusztítja a baktériumokat, vírusokat).
A vírusok és baktériumok ellen egyetlen maszk sem nyújt 100% védelmet, azonban segítségükkel sokat tehetünk saját magunk és a környezetünkben lévők megóvásáért!
A textil mintázatának részleteiben minimális eltérés lehet a szabás miatt, a fotón szereplőktől.
Higiénés okokból a termék nem visszavásárolható!
Kitartást és jó egészséget!


Jelenlegi ára: 590 Ft
Az aukció vége: 2020-06-01 01:35 .